Torill Berg


Jeg er daglig leder i Tromsø Event AS, og har jobbet med kurs og konferanser, messer og utstillinger i mer enn 15 år. Underavdelingene Toscana Reiser og Løp for Livet er også mitt ansvarsområde. Av type er jeg en gründer, og jeg har hele tiden nye prosjekt på gang. Jeg er utdannet markedsøkonom og er stadig opptatt med et eller annet kurs og/eller videreutdanning. Akkurat nå er jeg i innspurten på et kurs innen Kost og Ernæring.

Jeg er opptatt av kosthold, helse og trening, og du finner meg ofte joggende langs vinter- og sommerveier i Tromsø. Er været altfor dårlig er jeg å se på mølla på SATS. En gang i året løper jeg maraton, og det desiderte høydepunktet var å løpe gjennom Central Park under New York Marathon 2009.

Jeg er glad i å fotografere. Jeg blir kjent med naturen og menneskene rundt meg på en annen måte når jeg leker meg som fotograf. Jeg søker stadig å bli flinkere, men jeg innser at akkurat her har jeg en lang vei å gå. Jeg elsker å reise, møte nye mennesker og oppleve andre kulturer. Jeg har tapt hjertet mitt til Toscana, og her senker jeg skuldrene og lever det gode liv. Jeg er glad i å lære språk, og italiensk står naturlig nok høyt på lista over språk jeg vil lære bedre. Etter alle mine besøk i Toscana, er jeg blitt glad i kunst og kultur, og jeg bruker mye av tiden min der nede til å besøke kirker, gallerier og museer. Som regel med fotoapparatet lett tilgjengelig.

Jeg glad i å lese, og leser egentlig det aller meste, selv om jeg ser at bokhylla rommer mest krimbøker. Jeg er glad i god mat og vin, og spesielt italiensk. Og jeg nyter svært gjerne et glass Prosecco.

Jeg har erfart at jeg klarer alt, bare jeg vil det nok. Jeg liker å sette meg “hårete” mål, og jeg vet hva som skal til for å nå dem.
Og jeg lever etter følgende leveregel: Pain is temporary – pride is forever!

Torill Berg
Tlf 41 28 87 35

torill@tromsoevent.com

Tromsø Event AS Lundefuglvn 69, 9015 Tromsø

Toscana Reiser formidler overnatting på bondegårder, vingårder, slott, hotell, villaer og leiligheter i det området som også kalles "Hjertet i Toscana".
Les mer >>>